marijo@marijocepek.com

Home » OBLIZEKI

OBLIZEKI

Kako siješ, tako žanješ, stara je uzrečica i sto puta sam se uvjerio u njezinu točnost.

Već sam dugo u poslu pa sam radeći s raznim ljudima na puno mjesta vidio primjere za dobro poslovanje, ali puno sam naučio i iz negativnih iskustava. Prepreke sam doživljavao poput treninga – uče nas mudrosti i izdržljivosti!

Uz kuhanje ubrzo me počela zanimati organizacija rada u kuhinji i dizanje ponude na višu razinu.

Stalno poboljšavanje privlači i zadržava goste i tako se trud uvijek isplati.

Ključ uspjeha je dobra suradnja. Zato nastojim izgraditi kvalitetne odnose sa suradnicima, uzeti si vremena, objasniti im kakvu razinu usluge želim. Dobra edukacija  je važna, omogućuje sklad i umanjuje stres.

A onda su nastali  „Oblizeki d.o.o.“ koji nude sve za što sam u ovih petnaest godina postao stručnjak:

– Pomoć pri izradi menija, normativa i fotografija (vila Eugenija i Astra)

– Osmišljavanje posebnih ponuda i specijalnih kulinarskih edicija (Tvornica kruha Zadar)

– Organizacija i provođenje evenata (Hrvatska turistička zajednica u Švicarskoj, Ministarstvo vanjskih poslova u New Yorku, Hrana za događaje vezane uz festival Julina Rachlina)

– Nastupi u medijima (kulinarski show HRT-a „Sve u istom loncu“)

– Konzultantski rad s restoranima. Od 2009. kontinuirano radim s vlasnicima restorana „Vinodol“ u središtu Zagreba i mislim da sam tu puno postigao. Preduvjet je naravno da ste s vlasnicima na istoj valnoj dužini i da kroz brojne razgovore stalno nastojite biti bolji, a time i uspješniji

– Planiranje F&B odjela, izgradnje, opreme i rada u hotelu „Golden Ring“ u Poreču, koji će imati 5 zvjezdica

Kuhao sam za mnoge znane osobe poput Angeline Jolie, predsjednika Josipovića, Roger Moorea i to je poseban osjećaj unatoč tome što su pred menom svi gosti jednaki i svi zaslužuju najbolje! Puno radim ali to me ispunjuje, želja za stalnim usavršavanjem i novim znanjima tinja u meni, svaki novi event za mene je novo iskustvo koje obogaćuje prvenstveno moj rad ali i život!